Consumenten, docenten en basisschoolleerlingen

Speciaal voor consumenten, docenten en basisschoolleerlingen heeft Stibat de website legebatterijen.nl.

Op deze website kunnen consumenten gemakkelijk informatie vinden over het belang van het gescheiden inzamelen van afgedankte batterijen. Ook kan men hier meer lezen over de ‘Lever ze in en WIN!’ actie en ziet men de dichtstbijzijnde inleverpunten voor afgedankte batterijen.

Basisschoolleerlingen vinden er interessante weetjes, wist-je-datjes en een informatiepakket voor het geven van een spreekbeurt of werkstuk over de inzameling en recycling van afgedankte batterijen. Docenten vinden op deze website onder meer lespakketten en informatie over het inzamelproject van Stibat voor basisscholen. Ook kan er ingelogd worden op ‘myStibat’.

Meer weten? Ga naar legebatterijen.nl.


Bezoek legebatterijen.nl

Bijzondere batterijen

Brengt u bijzondere batterijen of accu’s op de Nederlandse markt? Dan bent u verplicht de afgedankte batterijen in te nemen. Stibat kan u daarbij helpen.

Huishoudelijke batterijen

Importeert of verkoopt u (producten met) batterijen? Dan verplicht de wet u deze ook weer in te nemen en te recyclen. Stibat neemt u deze verantwoordelijkheid graag uit handen.

Fietsaccu's

Verkoopt, produceert of importeert u elektrische fietsen? Dan bent u wettelijk verplicht de afgedankte fietsaccu’s in te nemen. Stibat kan u bij de inname en registratie onders