Wat doet Stibat voor mij?

Verkoopt u elektrische fietsen? Meld u dan aan als Stibat-inleverpunt. U ontvangt gratis een inzamelmiddel en onze ophaalservice haalt de afgedankte accu’s kosteloos op.

Gratis inzamelmiddelen

Wanneer u elektrische fietsen verkoopt kunt u zich aanmelden als Stibat-inleverpunt. U ontvangt dan van ons een inzamelmiddel. Alle inzamelmiddelen voldoen aan strenge eisen voor veilige opslag en transport.

Stibat inzamelmiddelen

Inzamelton

De inzamelton is geschikt voor winkelbedrijven. De ton is gemaakt van kunststof en bestaat uit twee delen: een transportvat met daaromheen een herkenbare displayhoes. De inzamelton bevat maximaal 80 kilo batterijen en de afmetingen zijn: 70 x 35 cm (hoogte x diameter). Stibat levert bij de inzamelton een duidelijke instructiekaart en kan u indien gewenst nadere aanwijzingen geven. Zo zorgt u voor een veilige opslag.

Gratis ophaalservice

Stibat haalt de inzamelmiddelen kosteloos bij u op. De afgedankte fietsaccu’s gaan naar ons sorteercentrum in Lelystad en vervolgens naar professionele recyclers in Europa.  

Goed voor uzelf, voor uw medewerkers en natuurlijk het milieu

Batterijen inzamelen is belangrijk werk. Het is noodzakelijk dat dit op veilige en verantwoorde manier gebeurt. Wanneer u zich aansluit als Stibat-inleverpunt, ontvangt u van Stibat een instructiekaart voor verantwoorde inzameling. Ook leert u op eenvoudige wijze omgaan met fietsaccu’s via de e-learningmodules. Stibat functioneert als uitvoerend orgaan namens Stichting EPAC.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
Direct aanmelden? Dat kan bij Inleverpunt worden.

Gert Jan van Huuksloot

Manager Veiligheid en Preventie

Marianne Switzar

Medewerkster Veiligheid en Preventie

Procedure en kosten

Wanneer u zich aanmeldt, ontvangt u van ons een inzamelmiddel. Is het inzamelmiddel vol? Dan halen wij de accu’s op.

Ecotest

Ecotest biedt inzicht in uw milieu- en duurzaamheidsprestaties.

Over Stibat

Lees hier alles over de stichting die zich bezighoudt met de inzameling en verwerking van afgedankte batterijen.