Opgave doen in myBatbase

Als producent of importeur van (producten met ingebouwde) batterijen bent u verplicht te registreren hoeveel batterijen u op de Nederlandse markt brengt. Stibat ontwikkelde hiervoor een opgavetool: myBatbase. Zo kunt u de gegevens eenvoudig online invullen. Vervolgens maakt Stibat één collectieve rapportage.

Hulp?

Veel bedrijven kunnen hulp gebruiken bij het juist opgeven van hun batterijenstromen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld het inloggen, het soort batterijen en de jaaropgave? Voor al uw vragen die te maken hebben met het doen van een correcte opgave, kunt u terecht bij de servicedesk van Stibat. Verder kunt u op deze website de nodige informatie vinden en vindt u een FAQ. Daarnaast controleert Stibat op verschillende manieren of het proces juist verloopt en waar ruimte is voor verbetering. Zo helpen we u gemakkelijk(er) aan uw verplichting te voldoen.


Open myBatbase

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens.
Direct aanmelden? Dat kan bij Aanmelden.

Harm Noorman

Manager Producenten Services

Lia Schenk

Medewerkster Producenten Services

Wat doet Stibat voor mij?

Stibat helpt u graag bij het uitvoeren van uw verplichtingen. Hoe we dat doen, leest u hier.

Uw verplichtingen

Importeert u (producten met ingebouwde) batterijen? En verkoopt u deze op de Nederlandse markt? Dan geldt het Besluit beheer batterijen en accu’s 2008 ook voor u.

Procedure en kosten

Stibat regelt het hele proces van inzamelen, sorteren en recyclen van de afgedankte huishoudelijke batterijen en accu’s. Wat doet u? Dat leest u hier.