background navigation

Batterij Bewaarbox Zakelijk

Speciaal voor op kantoor heeft Stibat de Batterij Bewaarbox Zakelijk ontwikkeld. In het bedrijfsleven belanden afgedankte batterijen nog veel te vaak in prullenbakken en afvalcontainers. Of ze liggen overal verspreid op kantoor: in kastjes, laatjes en bakjes. Voelt u zich geroepen hier iets aan te doen? Dat is geweldig, lees dan snel verder.

Eye catcher

Stibat is dé organisatie in Nederland die zorgt voor het inzamelen, sorteren en recyclen van afgedankte batterijen en accu’s. We hebben ruim 27.000 inleverpunten door het hele land. Denk hierbij aan supermarkten, bouwmarkten, drogisterijen en basisscholen. Consumenten weten deze inleverpunten steeds beter te vinden. Voor hen is er een kleine variant van de Batterij Bewaarbox, misschien heeft u deze ook wel thuis staan. Voor de zakelijke markt is er nu een grotere Bewaarbox. Het is een eye catcher die u gemakkelijk zelf in elkaar zet. Uw collega’s zullen ‘m snel herkennen en de afgedankte batterijen niet meer weggooien.

Poster en flyer

Om het inzamelgedrag nog wat verder te stimuleren zit er een poster bij de Batterij Bewaarbox Zakelijk. Deze kunt u ophangen op de plek waar de Bewaarbox komt te staan, bijvoorbeeld in de kantine of in de printer-ruimte. Voor uzelf zit er ook nog een informatieve flyer bij de Bewaarbox, met tips & tricks rondom het inzamelen en inleveren van de afgedankte batterijen.

De Bewaarbox legen

Is de Batterij Bewaarbox Zakelijk vol? Dan kunt u deze legen bij één van de ruim 27.000 inleverpunten van Stibat. Heeft u er liever geen omkijken naar? Dan kunt u ook een afspraak maken met uw bedrijfsafvalinzamelaar. Via uw bedrijfsafvalinzamelaar komen de batterijen en accu’s alsnog bij Stibat terecht. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op een veilige en verantwoorde wijze worden gerecycled.

Koop een Batterij Bewaarbox Zakelijk

Wilt u ook starten met het inzamelen van afgedankte batterijen en accu’s? Koop de Batterij Bewaarbox Zakelijk dan voor € 15,- inclusief verzendkosten in onze webshop.

Naar de webshop