background navigation

Batterij Bewaarbox Zakelijk

Speciaal voor op kantoor heeft Stibat de Batterij Bewaarbox Zakelijk ontwikkeld. In het bedrijfsleven belanden lege batterijen nog veel te vaak in prullenbakken en afvalcontainers. Of ze liggen overal verspreid op kantoor: in kastjes, laatjes en bakjes. Voelt u zich geroepen hier iets aan te doen? Dat is geweldig, lees dan snel verder.

Eye catcher

Stibat is dé organisatie in Nederland die zorgt voor de inzameling en recycling van batterijen. We hebben ruim 25.000 inleverpunten door het hele land. Denk hierbij aan supermarkten, bouwmarkten, drogisterijen en basisscholen. Consumenten weten deze inleverpunten steeds beter te vinden. Voor hen is er een kleine variant van de Batterij Bewaarbox, misschien heeft u deze ook wel thuis staan. Voor de zakelijke markt is er nu dus een grotere Bewaarbox. Het is een eye catcher die u gemakkelijk zelf in elkaar zet. Uw collega's zullen 'm snel herkennen en de lege batterijen niet meer weggooien.

Poster en flyer

Om het inzamelgedrag nog wat verder te stimuleren zit er een poster bij de Batterij Bewaarbox Zakelijk. Deze kunt u ophangen op de plek waar de Bewaarbox komt te staan, bijvoorbeeld in de kantine of in de printer-ruimte. Voor uzelf zit er ook nog een informatieve flyer bij de Bewaarbox, met tips & tricks rondom het inzamelen en inleveren van de lege batterijen.

De Bewaarbox legen

Is de Bewaarbox vol? Dan kunt u deze legen bij de milieustraat van de gemeente of bij één van onze ruim 25.000 inleverpunten. Als dit vaker dan twee keer per maand nodig is, geeft u ons een seintje. Dan gaan we beoordelen of u in aanmerking komt voor een inzamelmeubel dat we eens in de zoveel tijd komen legen. Of u maakt afspraken met uw bedrijfsafval-inzamelaar. Partijen zoals Wastenet Inzameling kunnen de inhoud van de Batterij Bewaarbox Zakelijk namelijk ook voor u meenemen. Langs al deze wegen komen de lege batterijen in onze sorteercentra terecht voor recycling.

Verantwoord inzamelen en inleveren

Klik hier voor de feiten, tips en tricks rondom het verantwoord inzamelen en inleveren van lege batterijen (en accu's).

Gratis de Bewaarbox ontvangen?

De ruim 100 bedrijven die zich het afgelopen jaar voor de Bewaarbox hadden aangemeld, hebben 'm half december 2019 ontvangen. De eerste enthousiaste reacties zijn al binnen!

In deze eerste fase kunnen wij de Batterij Bewaarbox Zakelijk gratis opsturen naar bedrijven die zich hiervoor aanmelden. Heeft u ook interesse? Vul dan onderstaand formulier in. In een latere fase komt de Bewaarbox (tegen kostprijs) in onze webshop beschikbaar.