background navigation
Terug naar het overzicht

End-of-life EV-batterijen

Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor end-of-life EV-batterijen? Met Reneos zorgen we voor een veilige inzameling en recycling over heel Europa.

Samen met de opkomst van elektromobiliteit groeit ook de vraag naar oplossingen voor end-of-life batterijen van elektrische voertuigen. Veilige oplossingen volgens nationale en Europese wet- en regelgeving op het vlak van inzameling, logistiek en recycling. Daarom slaan enkele marktleiders van batterijen-inzameling – zoals Stibat in Nederland – de handen in elkaar in Reneos, het Europese netwerk dat precies de diensten levert die ú nodig heeft.

Bezoek de Reneos website.

Wat kan Reneos voor u betekenen?

Reneos biedt een breed spectrum aan diensten die u ontzorgen als het gaat om afgedankte batterijen van elektrische voertuigen. Niet alleen batterijen van hybride en elektrische auto’s, maar ook van bussen en vrachtwagens, vorkheftrucks en kranen, boten, motoren en e- bikes, grote apparatuur en meer.

Onze diensten gaan over alle aspecten van een veilige verwerking van EV-batterijen die end-of-life zijn, volgens nationale en Europese wet- en regelgeving:

  • inzameling
  • transport
  • opslag
  • ontmanteling
  • second life-toepassingen
  • recycling
  • compliant met nationale en Europese wet- en regelgeving

Dit allemaal op internationale schaal. Onze dienstverlening kent weinig grenzen. Centraal staat wat ú precies wilt. U beslist welke diensten u nodig heeft en in welke landen. In samenwerking met de batterij-partner in uw eigen land of de partner uit het netwerk die u verkiest.

Duidelijk en overzichtelijk

We maken het u ook graag gemakkelijk:

  • u overlegt met één contactpersoon;
  • logt in op één online platform waar u alles kunt volgen op heldere dashboards;
  • krijgt één factuur voor alle diensten die Reneos over heel Europa levert.

Ons platform wordt gebruikt door auto fabrikanten en dealers, transport- en ontmantelingsbedrijven en recyclers. Reneos levert maatwerk afgestemd op uw wensen.

De kracht van marktleiders in batterij-inzameling

Reneos is een initiatief van marktleiders in batterij-inzameling uit diverse Europese landen. Net zoals Stibat zijn dit gespecialiseerde en gedreven organisaties die de eigen markt van dichtbij kennen. Samen vertegenwoordigen we een unieke hoeveelheid expertise. Onze sterke samenwerking en grensoverschrijdende kennisdeling zijn uw garantie voor allesomvattende oplossingen die u effectief vooruit helpen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.reneos.eu of neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens."

Contactpersoon

Bas Brands

Telefoon

+31 6 48 849 031