background navigation
Terug naar het overzicht

Ophaalservice

Repareert u batterijen? Maakt u nieuwe batterijen met nieuwe en/of hergebruikte cellen? Of heeft u een partij batterijen of accu’s die u verantwoord wilt afdanken? U kunt bij Stibat terecht. Stibat heeft meer dan twintig jaar ervaring met de inzameling en duurzame verwerking van afgedankte batterijen en accu’s. En dit doen we altijd op veilige en verantwoorde wijze.

Batterijen en accu’s

Stibat beschikt over bulkvrachtauto’s en gewone vrachtauto’s om de batterijen en accu’s te vervoeren. Daarnaast werken we samen met diverse partners die de batterijen voor ons sorteren. Tot slot hebben we contact met verschillende gecertificeerde recyclers in Europa.

Veilig en verantwoord

Veiligheid staat bij elke stap in ons proces voorop. Zo zijn onze chauffeurs ADR-gecertificeerd en onze vrachtauto’s ingericht volgens ADR-wetgeving (voor het veilig vervoeren van gevaarlijke stoffen over de weg). Vervoeren en verpakken gebeurt op verantwoorde wijze, zoals de wet voorschrijft. Onze sorteerder is gecertificeerd en ook onze recyclers werken conform EU-regelgeving.

Marktconform

Elke aanvraag is maatwerk. De investering is onder andere afhankelijk van de grootte van de partij, de chemische samenstelling en de verpakking. Stibat werkt marktconform en zonder verrassingen.

Ophaalservice

Heeft u al een samenwerking met Stibat en is uw inzamelmiddel vol? Bel dan voor een ophaalverzoek naar: 0800 – 022 5001 of stuur een e-mail naar: [email protected].

Wilt u een inzamelmiddel van ons ontvangen? Lees er meer over op de pagina Innameplicht.

Voor alle overige vragen, of wanneer u gebruik wilt maken van onze ophaalservice, kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens.

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contactpersoon

Pieter Bremmer

Telefoon

079 - 363 20 90