background navigation
Terug

TOMRA introduceert i.s.m. Stibat vernieuwd inzamelsysteem: de ECO-Wall

Steeds meer winkellocaties leveren een bijdrage aan de circulaire economie door hun klanten recyclemogelijkheden aan te bieden. De vernieuwde ECO-Wall van TOMRA is een centraal inzamelsysteem voor afgedankte batterijen, elektrische apparaten en lampen.

TOMRA is een producent van emballage-automaten die u veel in supermarkten tegenkomt. Naast lege flessen biedt de ECO-Wall van TOMRA u als consument de mogelijkheid om afgedankte batterijen, elektrische apparaten en lampen in te leveren. Stibat en Wecycle dragen zorg voor het ophalen en het duurzaam verwerken van het ingezamelde materiaal.

Met het herkenbare batterijen icoon én logo van Stibat, dat op al onze inzamelmiddelen wordt gebruikt, zorgen we voor herkenbaarheid én uniformiteit richting de consument.

‘Wij zijn bijzonder blij met de prettige samenwerking met TOMRA én met het eindresultaat’ vertelt Pieter Bremmer, Fieldmanager Inzameling & Veiligheid. ‘Niet alleen zorgt de eenduidige uitstraling aan de voorkant voor herkenning bij de consument. Ook aan de achterkant is in het ontwerp goed gelet op ergonomie. Daardoor sluit de vernieuwde ECO-Wall naadloos aan op de werkzaamheden van onze chauffeurs.’

De ECO-Wall is los te plaatsen, maar ook in combinatie met andere TOMRA emballage-apparaten, zoals bijvoorbeeld een lege flessen- en lege krattenpunt. Bovendien kan het systeem worden afgestemd op de huisstijl van de desbetreffende winkel. Verder voldoet het inzamelsysteem aan de wet- en regelgeving rondom de inname van afgedankte batterijen, elektrische apparaten en lampen.

Wilt u meer weten over de vernieuwde ECO-Wall van TOMRA? Bezoek de website van TOMRA of neem contact op met Pieter Bremmer, Fieldmanager Inzameling & Veiligheid via [email protected].