background navigation
Terug naar Werken bij Stibat

Vacature Medewerker Sales Support

Stichting Stibat Services, gevestigd in Zoetermeer, houdt zich bezig met het inzamelen, sorteren en recyclen van afgedankte batterijen en accu’s. Als non-profitorganisatie ontzorgen we bedrijven en instellingen door uitvoering te geven aan hun wettelijke verplichtingen. En door het bieden van verantwoorde diensten en oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. Stibat streeft naar maximaal hergebruik van grondstoffen en zorgt voor een veilige verwerking van batterijen en accu’s volgens nationale en Europese wet- en regelgeving. Wij werken volgens onze kernwaarden: verantwoord, betrouwbaar en overtuigend.

Door groei van de organisatie ontstaat er binnen het Team Producenten Services een vacature voor een:

Medewerker Sales Support voor 20-32 uur per week

Wij willen ons netwerk van producenten en importeurs verder uitbreiden. Het streven is om iedereen die batterijen en accu’s in Nederland verkoopt te laten meebetalen. Daar zijn deze bedrijven ook wettelijk toe verplicht. Helaas is niet elk bedrijf daarvan op de hoogte. De opdracht van de medewerker Sales Support is om op zoek te gaan naar die bedrijven, ze te benaderen via e-mail, post of telefoon, hen uitleg te geven over hun wettelijke verplichtingen, hoe ze deze via Stibat kunnen voldoen en hoe Stibat hen daarin kan faciliteren.

Als medewerker Sales Support

 • Breng jij de bedrijven in kaart die mogelijk een wettelijke verplichting hebben en daar (nog) niet aan voldoen;
 • Benader jij potentiële bedrijven en wikkel jij de registratieprocedure af;
 • Geef jij uitleg over de wettelijke verplichtingen en hoe aan die verplichtingen kan worden voldaan;
 • Bouw jij een dossier op door bedrijven die niet reageren herhaaldelijk te blijven contacteren en werk jij, indien nodig, samen met de handhavende instantie;
 • Start jij samenwerkingen op met informatieplatformen en compliance bureaus en zorg jij er voor dat de Stibat informatie actueel blijft;
 • Ontwikkel je in samenwerking met de afdeling Marketing & Communicatie communicatietools en optimaliseer je de informatie op onze website en de verplichtingencheck.

Functie-eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je vindt het leuk om mensen te helpen en kunt helder uitleg geven;
 • Je kunt met enthousiasme mensen actief benaderen en bent daarin inlevend en communicatief en sociaal vaardig;
 • Je hebt organisatietalent, weet altijd het overzicht te bewaren en hebt oog voor detail;
 • Je pakt taken proactief op en kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt affiniteit met geautomatiseerde systemen;
 • Je bent woonachtig in omgeving Zoetermeer.

Wij bieden

De mogelijkheid om brede werkervaring op te doen in een veelzijdige en zelfstandige functie bij een organisatie die bijdraagt aan een beter milieu. Een fijne werkplek op ons moderne en comfortabele kantoor in Zoetermeer. Thuiswerken is mogelijk. Goede begeleiding en een vast aanspreekpunt. We hebben een open werksfeer, in een informeel team met betrokken en enthousiaste collega’s. Verder bieden wij een salaris van minimum € 3.763 en maximum € 4.428 en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Stibat heeft de werving en het voorselectie traject uitbesteed aan bureau Alan & Luca. Stuur je motivatiebrief samen met je CV naar onze HR Adviseur Sabine van de Wiel via het e-mail adres [email protected]. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op www.stibat.nl of neem per e-mail contact op met Harm Noorman, Manager Producenten Services, via [email protected].