background navigation

Uw Batterij Bewaarbox Zakelijk kosteloos laten legen op kantoor? Vanaf nu kan dat!

U bent in het bezit van een Batterij Bewaarbox Zakelijk. Een handig hulpmiddel om binnen uw bedrijf de afgedankte batterijen en accu’s op één centrale plek te verzamelen.

Wanneer uw Batterij Bewaarbox Zakelijk vol is, leegt u deze bij één van de ruim 25.000 inleverpunten van Stibat. Heeft u er liever geen omkijken naar? Dan is het ook mogelijk om de batterijen en accu’s kosteloos op te laten halen door onze partner Wastenet inzameling. Via Wastenet inzameling komen de batterijen en accu’s alsnog bij Stibat terecht. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze op een veilige en verantwoorde wijze worden gerecycled.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Of u direct aanmelden voor de ophaalservice van Wastenet inzameling? Vul dan onderstaand formulier in. Er wordt daarna vrijblijvend contact met u opgenomen.

Wastenet inzameling

Wastenet inzameling kan, naast de batterijen en accu’s uit uw Batterij Bewaarbox Zakelijk, ook elke ander afvalsoort voor u afvoeren. Door middel van Wastenet’s expertise en kennis over alle afvalsoorten en inzamelingsmogelijkheden kunnen zij voor ieder bedrijf een zero-waste doelstelling realiseren. Het doel is om u te ontzorgen. Zodat u nooit meer hoeft na te denken over afval. Door middel van efficiënt afvalmanagement bespaart u niet alleen op uw afvalkosten, maar draagt u ook bij aan een duurzame economie.

Kijk voor meer informatie op de website van Wastenet inzameling.

Let op: de samenwerking met Wastenet inzameling is per 1 januari 2022 beëindigd. Er kan daarom géén gebruik meer worden gemaakt van de gratis ophaling door Wastenet Inzameling.